maandag 9 januari 2017

Toiletroldispenser inbouw

Niets is vervelender dan dat u op het toilet zit en het wc-papier is op. Een reserverolhouder is een houder waar u meerdere. Met andere woorden nooit meer urinenevel of vuil.


De Stock4Rolls inbouw toiletroldispenser bestaat uit drie onderdelen: Het inbouwdeel wordt tijdens de ruwbouw achter de afdekwand gemonteerd en biedt. Toiletrolhouder met veel capaciteit. Mispakken op toiletpapier is toiletergernis nummer één!

Een toiletroldispenser met voldoende toiletpapier capaciteit voorkomt. Koala products is een groothandel in het leveren van schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, schoonmaakmachines, papierwaren, vuilniszakken. SanTRAL is onderdeel van OPHARDT hygiëne. Met dit merk kiest u niet alleen voor functionele, makkelijk bij te vullen producten, maar ook voor stijl. Tork mini jumbo toiletroldispenser - RVS.


Tork dispenser toilet paper mini jumbo roll rvs. Dispenser met hoge capaciteit. Modern design en compacte vormgeving.


Deze stevige toiletroldispenser van Jantex is ontworpen voor doorlopend gebruik.

De dispenser is groot en stevig genoeg voor omgevingen zoals scholen, fabrieken. Looox Closed CLtoiletrolhouder inbouw RVS € 1300. Druk de drukknop handmatig naar beneden voor het doseren van de zeep. Deze dispenser biedt ruimte aan rollen toiletpapier.


Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en makkelijk te bevestigen met de bijgeleverde muurbeugel. Met uitgesneden q aan de voorzijde en extra grote uitgesneden q voor. Roll up inbouw toiletrolhouder voor 6. Glashouder enkel Glashouder dubbel Combinatie houders Zeepdispenser Zeepdispenser inbouw. Zo is de Jumbo toiletroldispenser van Tork voorzien van een remmechanisme dat zorgt voor een soepele uitgifte maar ook. Wij zijn gespecialiseerd in hoge kinderstoelen en opklapbare babytafels, wandcommodes voor de wandmontage en inbouw -babytafels van RVS,.


Op TSM vindt u uw Accessoires voor ba douche, wastafel of badkamer goedkoop, veilig en vertrouwd! Etsero Roll Up inbouw toiletrolhouder (voor rollen). Afmetingen 36(h) x 47(b).


De Roll-Up is een automatische in en opbouw dispenser voor reserve toiletrollen. Wordt gemonteerd naast het toiletinbouwreservoir (wandcloset) in uw toilet. Inbouw horeca apparatuur.


Geschikt voor ieder horecagebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.