donderdag 19 januari 2017

Glazen sapflessen

Welke fles past bij jouw product? Bekijk ons volledige assortiment. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. Sapflessen in alle vormen en maten.

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Gratis verzending vanaf €30! Uitgebreid assortiment glazen flessen, potten en sluitingen uit voorraad leverbaar! Vele aanbiedingen bij bol. Glazen Flessen koop je eenvoudig online bij bol.


Geen producten in je winkelmand. In de Brouwland webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan sapflessen en deksels in verschillende en maten.

Kies en filter hier de gewenste Glazen flessen. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Het glas wordt door onze eigen transporteur met zorg bij u afgeleverd. Mocht de door u gezochte pot, fles of inhoudsmaat er niet bij staan,.


Deze glazen sapfles designkaraf met de opdruk juice kan worden gebruikt om tal van dranken te serveren. De afmetingen zijn (dxh): 10xcm. Onze ‘wine pet’ heeft een extra elegant design, perfect voor wine-to-go. Ontdek onze unieke collectie.


Passende sluitingen zijn beschikbaar in verschillende. Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Vind de beste selectie glazen sapflessen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glazen sapflessen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Vind glazen flessen op Marktplaats.


Van bierflessen, beugelflessen en wijnflessen tot vaten bier en. Voor iedereen een voordeel. Al meer dan 1jaar delen wij onze passie voor glas.

Daardoor kennen we de markt als geen ander. En bieden we u slimme oplossingen in glasverpakkingen die het. Tel dat allemaal samen, en je komt tot de conclusie dat andere verpakkingen soms beter zijn voor het milieu. De Retap glazen waterflessen zijn 500ml en gemaakt van borosilicaatglas. Dit glas is meer breukvast dan andere soorten glas.


Opzoek naar een nieuwe moderne eyecatcher voor in je interieur? Deze Bottle hanglamp van vtwonen valt gegarandeerd op. Het design is afgekeken van een grote glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.