maandag 16 januari 2017

Blender beker princess

Krijg met de nieuwe technologie tot wel fijnere mix resultaten. Bekijk nú gratis de testresultaten! Bestel hier keukenmachines online. Blenders tegen lage prijzen.


Losse beker voor gebruik met de Santos blender Santosafe. Compleet met deksel, afsluitdop en messtel.

Door middel van de losse beker kan je je smoothie in enkele minuten maken en direct meenemen. De beker waar je je shake, sap, smoothie of drinkontbijt in klaarmaakt kun je afsluiten en meenemen. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Ondanks zijn op het eerste gezicht kleine formaat, maalt hij alle. Wordt er een beker meegeleverd bij de blender ? Princess (4) Russell Hobbs (4) SMEG (7).


Betaal nooit meer teveel. Maak je eigen superfoodsmoothie!

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Als cadeau geregen met een abonnement op een tijdschrift. Specialist voor al uw Wisselstukken Snelle Levering 14.


Met een smoothie beker geniet je optimaal van jouw overheerlijke smoothie. Een aantal van deze bekers plaats je direct op je blender , zodat je snel en gemakkelijk een. Ik heb een nieuwe princess smoothie maker en kan de beker er niet. Proline BLSS6Deze mixer is voorzien van een glazen beker.


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Beker bestel je in onze webshop. Dan is het fijn als een blender het fruit fijn kan malen. In onze test maken we verschillende soorten smoothies,. Veilig achteraf betalen 10.


Bovendien kun je met een blender niet alleen smoothies maken, maar ook soep en anders lekkers. Kunststof beker kan geur-, kleur- en smaakstoffen overnemen. De messen zijn eenvoudig van de beker af te halen!


Inhoud van de beker is 600ml.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De inhoud van de beker is 600ml.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.