dinsdag 10 januari 2017

Afvalbak met deksel

Bestel nu bij Manutan-Overtoom. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! V-PART Ronde metalen vlamdovende papierbak uit één kleur of met zwart deksel en een inhoud van 1liter.


De afmetingen bedragen in m4h, 720. Mooie stijlvolle prullenbak Touch van Umbra. Met een brede rand waar een platte deksel in zit welke kan ronddraaien.

Vuilnisbak met push- deksel met een behuizing van staal (verkeersoranje) met anti-uv-coating. De afvalbak heeft een inhoud van liter en is voorzien van een rubberen. Stalen afvalbak met een inhoud van liter en een stalen deksel.


Aan de buitenkant is deze prullenbak voorzien van twee valgrepen en ook het deksel is voorzien van. L: 49 B: 38 H: 7(mm) Vanaf. Brabantia heeft een apart ontworpen afvalbak voor elke kamer.


Grote collectie afvalbakken vind je hier! Bespaar tot wel via kiesproduct. Metalen afvalbak met touchdeksel, kunststof top met zakhouder.

RVS-look met zwarte deksel. Iedere afvalbak uit de Curver serie is stijlvol en praktisch. Deze afvalbak uit de Tork Elevation lijn is door het deksel , zowel geschikt als afvalbak en kleine dameshygiënebak.


D Kleur wit ABS plastic Onderdeel. Afvalbakken tegen de laagste prijzen. U hoeft immers de deksel van de afvalbak niet aan te raken. Deze stijlvolle afvalemmer van chroom ziet er schitterend uit en is een aanwinst voor uw badkamer of.


Voordelige robuuste afvalbak wit met push deksel voor o. Een afvalbak met softtouch is super. Zo kun jij gemakkelijk je afval weggooien. Bij Xenos vind je veel verschillende soorten afvalbakken met softtouch deksel.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Een van de nieuwste innovaties is de afvalbak met sensorbediening. U hoeft bij deze modellen nooit meer het deksel vast te pakken en kunt zo met volle handen afval.


Geschikt voor wandbevestiging. Verzinkte wandzakhouder € 600. Wat is de beste sensor prullenbak voor u? Kunststof buitenafvalbak € 700.

Om u te helpen bij het maken van uw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.