vrijdag 30 december 2016

Professioneel dweilsysteem

Mopwagens en Schoonmaakkarren. Pers en Enkele of Dubbele Emmer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dit professionele dweilsysteem is de beste in zijn soort, zowel droog als nat te gebruiken!


Het systeem bestaat uit mop (systeem) voor het stofwissen en het dweilen.

Volg ons via onderstaande social media kanalen en mis geen enkele. Deze professionele dweil absorbeert vuil en vocht als de beste. Dit duurzame exemplaar is samengesteld uit katoen, viscose en polyester.


Dweil professional 65x59cm. Stapel Korting bij Grote Afname! Met dit professionele dweilsysteem hoef je nooit meer emmers water te vullen of te sjouwen. En kun je je vloer goed schoonmaken.

Het water giet je namelijk eenvoudig. Te gebruiken met koud water! Wist u dat dweilen met heet of warm water niet voor een optimaal resultaat zorgt?


Zoekt u een goed dweilsysteem met dweil en mop van microvezel? U vindt (onderdelen van) het professionele dweilsysteem in onze webshop! Ik vind het de ergste huishoudelijke klus, dweilen.


Nu wil ik het mijzelf zo makkelijk mogelijk maken door een goede, handige dweil te gebruiken, maar wat is nou. Bij een bestelling van minimaal euro, betalen wij de verzendkosten voor je! Een super handig, snel en hygiënisch dweilsysteem voor het dagelijks schoonmaken van al uw vloeren. Naast ons bekende dweilsysteem presenteren we nu onze eigen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Thuisschoonmaken dweilsysteegeen emmers water vullen, geen schoonmaakmiddel nodig, geen moppen uitwringen en toch een schoon en streeploos resultaat! Om vloeren op de juiste manier professioneel te reinigen heeft Cleanservice Products de perfecte vlakmop- en dweilsystemen in het assortiment.


Wel, onze medewerkers maken gebruik van een handige schrob-zuigautomaat.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over het assortiment, prijzen, levertijden en de mogelijkheden om monsters op te vragen. Met deze driedelige ultra vloerwisser set met handige telescoopsteel haal je een professioneel microvezel dweilsysteem in huis waarmee je snel harde vloeren zoals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.