vrijdag 16 december 2016

Le creuset braadpan 26 cm

Le Creuset -pannen zijn top, een genot om te gebruiken. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Boek het Le Cm , La Bourboule. U krijgt direct een bevestiging.


De pan is gemaakt van gietijzer,.

Uiteraard is deze nieuwe lijn op meerdere punten vernieuwd en verbeterd. Een brede selectie van hoogwaardige braadpannen in diverse. Deze gietijzeren braadpan met plaatstalen deksel is lichter in gewicht en is elegant vormgegeven.


Haal vandaag nog die braadpannen in huis. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Deze veelzijdige pan is uw culinaire partner voor elke dag.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bekijk de beste aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Alle prijzen vergelijken. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Goedkoop Braadpannen kopen. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Gratis verzending vanaf €Achteraf betalen.


Vind hier de laagste prijs. Geeignet für Personen Inhalt 0. Werkt op alle warmtebronnen. Een oerdegelijke kwaliteitspan, die generaties lang mee gaat. Beste braadpan van Gloudemans.

De ronde pan van geëmailleerd gietijzer heeft een inhoud van liter, bedoeld voor 4. Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.