woensdag 7 december 2016

Groene smoothie paksoi

Dit komkommer paksoi banaan smoothie recept was een toevalstreffer. In de categorie, foutje bedankt. Ik wist niet meer exact welke groene smoothie ik wilde.


Paksoi smoothie Als afsluiter van onze top groene smoothies maken we een Aziatische paksoi smoothie. Veel mensen zullen deze groente vaak links laten liggen maar paksoi is een heerlijke koolsoort die gemakkelijk gemixt kan worden.

Een heerlijke groene smoothie smoothie met paksoi en bleekselderij voor op een lazy Sunday! Fris door de paksoi en smeuïg door de avocado. Deze paksoi banaan mango kokoswater smoothie is met stip binnengekomen in mijn persoonlijke top 10! Wat is deze groene smoothie lekker zeg!


Je kunt dus onbeperkt groene bladgroenten aan je smoothie toevoegen, zolang de smoothie maar lekker blijft smaken. De grote hoeveelheid vocht en vezels in de groenten zorgt er bovendien voor dat je langer verzadigd blijft en voorkomt een piek in je bloedsuikerspiegel. Ik vind een smoothie een prima alternatief.

Het is voedzaam, met veel groenten en aangevuld met wat noten, havermout of fruit is het een heel goed ontbijt. Paksoi is een groente die heel makkelijk te gebruiken is in een smoothie , het zit vol vezels en heeft geen uitgesproken smaak. Paksoi is een langwerpige open kool met groene bladeren en spierwitte bladstelen. Groenten kun je ook drinken!


Een groene smoothie voor de weerstand! Door de paksoi en de sinaasappel bevat de smoothie veel vitamine C. Deze smoothie is een heerlijk tussendoortje, maar kun je ook prima drinken als ontbijt. Frisse smoothie met komkommer, paksoi en banaan. Zeker in de zomer ben je met deze smoothie verzekerd van een verrukkelijke verfrissing op een warme dag. Smoothies zijn een lekker alternatief.


Een gezonde en lekkere smoothie met avocado en baby paksoi maken? Bekijk welke ingrediënten je nodig hebt en alle stappen die nodig zijn om het te. Maak jij wel eens een groene smoothie ? Eenvoudig om te maken en de gezondheidsvoordelen van een groene smoothie zijn eindeloos.

Je wordt er energieker door, je huid zal stralen en je nagels worden sterker. Ook je spijsvertering zal ervan verbeteren. Een smoothie vult goe door de vezels van de groente en het water.


Kijkje in de keuken bij Carlo van SupersnelGezond. Het recept: - Paksoi banaan mango kokoswater smoothie Ingrediënten voor personen: - 2gram paksoi. Zo schiet gezond eten er misschien wel vaker bij in dan je denkt. Met de groene smoothie heb je de mogelijkheid om heel eenvoudig meer groente en fruit op een dag binnen te krijgen.


Dat is belangrijk om gezond te blijven en je weerstand op peil te houden. Begin uw dag fit en energiek met groene smoothies. Wanneer drink je deze groene smoothie , als je het dagelijks drinkt?


De meest gezonde toevoegingen voor in je smoothie ! Voor diegene die nog graag een stapje verder wil gaan vind je hieronder een lijstje met de meest gezonde toevoegingen die je nog aan je groene smoothie zou kunnen toevoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.