woensdag 7 december 2016

Bk fortalit braadpan 30 cm

Bk fortalit braadpan 30 cm

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Grootste Elektronicawinkel van NL! Braadpannen tegen lage prijzen. Bestel hier pannen online. De zwarte pan heeft een blauwe.


Bk fortalit braadpan 30 cm

De pan heeft een inhoud van liter en is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal. Deze oersterke, duurzame en slijtvaste braadpan is een echte. De warmte wordt goed geleid en de pan werkt. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Betaal nooit meer teveel. Populair in de jaren 6 maar still going strong! BK Fortalit , De bak- en braad klassieker.


Bk fortalit braadpan 30 cm

Kookwinkel online met voordelige pannen voor elk budget en specialist in pannen voor inductie. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Bekijk ons uitgebreide BK assortiment. De Fortalit pannen van BK geleiden de warmte goed en werken daardoor energiezuinig en snel. De binnenkant is gla geëmailleerd en is gemakkelijk schoon te maken en.


Veilig achteraf betalen betaal tot dagen na aankoop. Gratis verzending boven de € 4-Eenvoudig retour dagen bedenktijd. Prijsinformatie van de shop. Haal vandaag nog die braadpannen in huis.


Normale prijs € 2Speciale prijs € 200. BK braadpannen vind je bij Coolblue. Levertijd: direct leverbaar. De braadpan is gemaakt van. Vandaag korting bespaar nu €86!


Met een BK pan uit de Fortalit -serie haal je een echte klassieker in huis. Het geëmailleerd staal is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.