woensdag 2 november 2016

Plastic borrelglazen

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Xenos website en profiteer! Bestel simpel jouw servies online.

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Borrelglas plastic wegwerp. Set met disposable plastic borrelglazen met een inhoud van liter.


Wegwerp plastic borrelglaasjes of shotglaasjes. Een plastic borrelglas van ca tot cl. Mooi gevormd en glashelder. Koop online de beste merken voor de laagste prijs!


Naast plastic champagneglazen kun je bij ons ook terecht voor wijn-, bier en borrelglazen , plastic deksels en rietjes.

Plastic Glazen voor de laagste prijzen! Heb je liever een lekkere whiskey? Ook dan zitten er glazen speciaal voor jou in ons assortiment borrelglazen. Sterke drank serveren op een feestje?


Een echte “borrel” als Jonge Jenever. Koop hier super voordelig uw plastic borrelglazen , bierglazen, wijnglazen en meer. Alle borrelglazen vind je op beslist.


Alles op het gebied van wegwerp borden, bestek en glazen vindt u in onze webshop. Zowel hard als zacht plastic borrelglaasjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland. Voor het beste assortiment van polycarbonaat shotglazen en wegwerp plastic. PromoCups is gespecialiseerd in het bedrukken van plastic borrelglaasjes in verschillende uitvoeringen.


Heeft u een keuze kunnen. Een mooie set met twee borrelglazen van Iittala. Bij elk feestje een succes zijn de Duni plastic glazen. Vind hier uw onbreekbare shotglaasjes. Gegarandeerde de goedkooopste van Nederlan al vanaf €28.


Als ze de borrelglazen dan toch meenemen en thuis in de kast zetten,.

De plastic wegwerp shotglaasjes bieden wij momenteel aan in twee maten;. Deze Dublino borrelglazen van Bormioli Rocco kenmerken zich hun eenvoud. Deze borrelglazen zijn dé perfecte glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.