dinsdag 15 november 2016

Element4 modore 70

Leverbaar met warm gloeiende hout stammen set, witte Carrara kiezels of witte of grijze stenen. De binnenwanden zijn vlak staal of zwart keramisch glas. A medium fireplace (M) with a wonderful play of flames.


Available with a warm glowing log set or white Carrara pebbles. Geleverd met afstandsbediening voor groots gebruiksgemak. Feu de bûches, galets blancs de Carrare ou éclaets granit gris ou blanc.

Een prachtige inbouwgashaard voorzien van alle gemakken die u tegenwoordig kunt verwachten. Stelt u zich de muur voor met deze haard prachtig. Modore 75H is voorzien van een dubbele brander en heeft standaard ontspiegeld glas. Dit maakt het vuurbeeld van de Modore 75H bijna niet te onderscheiden van een echt. ElementCupido gashaard.


Vierkante gashaar met prachtig hoog vlammenspel. Als optie is de gashaard leverbaar met zwart glazen achterwand. Beste prijs garantie GRATIS advies op maat.


Het gaat hierbij om de modellen Bidore, Modore en de Trisore die verkrijgbaar zijn als front,.

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden om deze haard aan uw wensen aan te passen. Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland.


Dé online specialist voor houtkachels, gaskachels en elektrische haarden. Van de meer traditionele modellen zoals de Modore tot de zeer innovatieve 4. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dankzij de natuurgetrouwe houtblokken en realistisch vuurbeeld ontstaat.


Klik voor een vergroting. Een smalle (70cm) en ondiepe haard maar met een mooie hoogte. Ook weer een gesloten systeem. Hij stookt heerlijk warm, zonder u op hoge kosten te jagen.


HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. De haard heeft een moderne, stijlvolle uitstraling. W vermogen, heeft u altijd een warme kamer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.