dinsdag 25 oktober 2016

Solis 557 vario

Vandaag besteld = morgen in huis! Koop online of kom langs in de winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Prijsinformatie van de shop. Beschikt over een warmhoud functie.

SOLIS Vario - Type - 5- waterkoker. Deze intelligente en strak vormgegeven waterkoker met verschillende temperaturen en warmhoudfunctie is een aanwinst voor elke. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Ben jij een echte theeliefhebber en hou je van design? Met knoppen is de gewenste watertemperatuur namelijk gemakkelijk. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Productfiche solis vario 5: Vind hier de karakteristieken, de handleiding en de accessoires van de solis vario 5bij Vanden Borre. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Dingen waar je blij van wordt!


Coolblue: alles voor een glimlach. Elke thee soort vereist een andere watertemperatuur. Speciaal voor de echte theedrinker.


Met vijf knoppen om de gewenste watertemperatuur aan te geven, bijvoorbeeld °C voor groene thee en 1°C voor zwarte thee. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Voor 23:bestel is morgen thuis! Deze stijlvolle en intelligente waterkoker van Solis is hét ideale apparaat voor de echte theeliefhebber!


De Solis digitale waterkoker Vario 5is van alle gemakken voorzien. Solis Vario waterkoker 5koopt u veilig en vertrouwd bij Kokenkoken. Deze kan namelijk in vijf verschillende temperatuurstanden water koken.


Met temperatuurstanden kookt u het water op de juiste. Grâce à la bouilloire Vario 5de Solis , vous obtiendrez la température idéale pour un thé à la saveur incomparable !

Bekijk ons uitgebreide assortiment Solis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.