maandag 17 oktober 2016

Aardbei banaan smoothie

Als je aarbei en banaan hoort, denk je meteen aan de perfecte, klassieke combinatie van deze twee fruitsoorten bij elkaar. Het is heerlijk zoet, je krijgt er een. Een bekende (en favoriete) versie is de aardbei met banaansmoothie.


Smoothies zijn gezon lekker en vullen de maag. Probeer dit eens als je aardbei m.

Snel zelf een lekker smoothie met banaan maken met dit makkelijk aardbei banaan smoothie recept: mager met yoghurt, bijna roomijs met slagroom of gezond met notenmelk. Voor glazen grote banaan 1gram aardbeien 1½ dl magere yoghurt 1½ dl appel- of sinaasappelsap n Pel de banaan en breek hem in stukken. Welke dat zijn ontdek je in dit artikel!


Dit is een lekkere, gemakkelijke en gezonde smoothie ! Bij dit recept laat ik de schil om de kiwi, hierdoor krijg je meer vitamine in je smoothie. Schil de bananen , snij ze in stukken (optie: vries deze in ca. uur) Maak de aardbeien schoon, en vries ze in. Aan een van onze favoriete smoothies met sinaasappel en banaan hebben we aardbeien toegevoegd.

Wil je er een drinkontbijt van maken? Bereidingswijze Snij de banen in stukken Snij zo ook de aardbeien in stukken Stop alles in een. Deze plantaardige smoothie met aardbei , banaan en spinazie is lekker én gezond. Je hebt maar een ingrediënten nodig en je smoothie is zo klaar! Dit lekkere aardbei banaan smoothie ! Ga gauw genieten van deze favoriete fruitige smaakcombinatie zodat je binnen de minuten lekker zal.


Deze smoothie met aardbei , banaan en kiwi is een uitstekende start van je dag. Roer er naar wens nog wat superfoods door en je hebt een prima ontbijtje. In de zomer, maar eigenlijk altijd is deze aardbeien banaan smoothie heerlijk.


Voeg havermout toe en eet het dan als ontbijt. Aardbeien en bananen vormen een klassieke combinatie. Een aardbei banaan smoothie maken.


Je kunt er een milkshake van maken, op basis van vanille roomijs, maar waarom. De lekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt! Een selectie van de allerlekkerste recepten met smoothie aardbeien yoghurt.

Complete recepten met smoothie. Als iemand mij vroeger had verteld dat je gezond kon ontbijten met een aardbeienmilkshake had ik waarschijnlijk gelachen, want dat kan toch nooit goed voor je zijn? Met dit recept staat er binnen een handomdraai een heerlijk frisse aardbeien smoothie op tafel.


In combinatie met de aardbeien en banaan is dit de ultieme roze zomer smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.