vrijdag 16 september 2016

Beker met neusuitsparing

Onderleggers en overtrekken. Findt uw wasvezellaken. Gratis monsters bestellen! Beker bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!

Vind hier de laagste prijs. Keuze uit alle meubelmerken online! Voor de laagste prijs op Beslist.


Lees de onafhankelijke informatie over bekers met neusuitsparing die het mogelijk maken vloeistoffen zelfstandig te drinken of toegediend te krijgen. In deze flexibele beker is een maanvormig stuk uitgespaard. Door deze neusuitsparing kunnen de kinderen (zelfstandig leren) drinken zonder hun hoofd achterover te.


Vitility - beker met neusuitsparing - beige.

Soms in is lastig om te drinken, bijvoorbeeld als je liggend in bed drinkt. Met een neusbeker, een beker met neusuitsparing , kan je dan toch gewoon drinken. Bekijk onze uitgebreide collectie Mokken. Een uitkomst voor mensen die het hoofd niet naar achteren kunnen buigen.


Nu voor voor € bij Hulpmiddelen24. Een prachtige beker met neusuitsparing en handvat voor rechtshandig gebruik. U hoeft bij het drinken uw hoofd niet achterover te doen. Speciaal ontwikkelde beker voor mensen met ernstige slikproblemen (dysfagie en motorische stoornissen). Keuken, ergonomisch, comfortabel, taps, toelopen comfortabel, handvaten, linkshandig, rechtshandig, beperking, polsfunctie, aangepast, lichtgewicht, onbreekbaar.


Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Als u uw hoofd niet goed naar achteren kunt doen. Drinkbeker met neusuitsparing.


Kijk hier voor verschillende bekers. Deze beker is ideaal voor mensen, die moeite hebben met het buigen van hun hoofd of nek. Deze handige drinkbeker met neusuitsparing is speciaal ontworpen voor mensen die moeite hebben met het naar achter kantelen van hun hoofd.

Door de neusuitsparing is het gemakkelijk drinken uit deze beker , zelfs wanneer u last van uw nek heeft. Toevoegen aan verlanglijst. De beker is gemaakt van polycarbonaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.