maandag 5 september 2016

Aardewerk beslagkom

Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad! Grote collectie beslagkommen vind je hier! Aardewerken Beslagkommen koop je eenvoudig online bij bol. Totaalleverancier voor horeca, slagerij, bakkerij, grootkeuken techniek, koeltechniek en airconditioning.


U bent welkom voor horeca benodigdheden, onderdelen horeca.

Lekkere ruime beslagkom van aardewerk geschilderd in een zonnige crème gebroken wit. De kom heeft twee grepen met een geel naast een oranje streepje. Mooie schaal, bijzonder is de metalen band die beschadigingen moet voorkomen. Toch een oude kleine beschadiging.


Ik houd heel erg van dit soort. De aardewerken Mason Cash Baker Lane beslagkom heeft een inhoud van liter en is voorzien van een handgreep en schenktuit. Het aardewerk is heeft aan de binnenzijde.

Brocante Vlaamse aardewerk beslagkom van Noseda Kuurne. De buitenkant bedekt met glanzend bruin glazuur, de binnenzijde is wit en heeft craquele en een haarscheur. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Mooie crèmekleurige schaal, in perfecte staat en behoorlijk zwaar. Vele aanbiedingen bij bol.


Zowel de binnenkant als de buitenrand is geglazuur waardoor je deze schaal ook heel goed als. Stoneware is minder poreus dan aardewerk. Mooie oude waskom of beslagkom in aardewerk. Deze roze beslagkom is handig.


Schaal in roomwit aardewerk met een donkerrode rand. In bijzonder mooie gave staat. Servies, vazen en aardewerk - Interieur - Alle vintage. Regout pastel groene beslagkom op voet.


De kom is van aardewerk en vaatwasser- en magnetronbestendig. Grote schaal of beslagkom van woomwit aardewerk met bewerkte rand. Dit blijven toch de juweeltjes in de keuken.

Tupperware vintage beslagkom. Beslagkom met oor, Workumer aardewerk De rand en de binnenkant is geglazuurd. Antiek aardewerk en porselein. GAAF herkomst: Nederland leeftijd: ca. Let bij bestelling op aanwezige aantallen!


Schaal gemaakt van aardewerk , vervaardigd in Portugal. Geschikt voor oven, magnetron en vriezer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.