vrijdag 12 augustus 2016

Tweedehands bakkerijmachines

Alle bedden shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Bent u op zoek naar voordelige en goedwerkende bakkerijmachines ? Veel voordeel en zo goed als nieuw! Gebruikte bakkerijmachines te koop op veilingen, tweedehands ovens deegmachines en mengers, rijskasten en afbakovens kopen, 2ehands veiling van bakkerijen.


We hebben een grote stock van nieuwe en tweedehands (gereviseerd of niet gereviseerd) bakkerijmachines , voedingsmachines en ovens, alsook industriële machines: voor.

Professionele bakkerij apparatuur van verschillende merken. Bakkerijmachines - Veilingwinnaar. Groot aanbod van deegkneders tot ovens en. Gereviseerde Kalmeijer gebruikte bakkerijmachines volgens eigen revisiemethode met originele onderdelen en een half jaar garantie. Vind bakkerij machines op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Info over tweedehands bakkerijmachines. Resultaten van zoekmachines!

Naast de verkoop van nieuw e en tweedehands bakkerijmachines kunnen wij ook instaan voor het onderhoud en herstellingen van uw machines en ovens. Leverancier van broodsnijmachinemessen. Kijk snel op onze website!


Neem contact op voor de installatie en onderhoud van uw bakkerij-installaties! Peeters BVBA is sedert jaren een referentie voor de handel in bakkerijmachines. Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands bakkerijmachines advertenties.


Ook iets te koop of te huur? Naast het produceren van eigen bakkerijmachines kunnen wij bijna alle bekende merken aan u leveren. Bekijk ons aanbod met nieuwe, gebruikte en volledig gereviseerde. Fantastische mousses en overheerlijk ijs maken?


Of het nu gaat om de inrichting van een nieuwe bakkerij of het vervangen van afgeschreven apparatuur, we hebben voor iedereen een oplossing. Bovenste verdieping is droogoven. Machinery Verhoest is sedert jaren een.


Om uw bakkerij optimaal te laten functioneren stellen wij u een ruim aanbod aan bakkerijmachines voor. Met onze machines is uw broodje snel gebakken! Al jaren zijn wij bekend als groot- en kleinhandel in machines en toebehoren voor de voedingsindustrie.


Wij leverden alle machines om uw.

RVS en andere speciale producten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.