donderdag 4 augustus 2016

Element4 cupido 70

Vierkante gashaar met prachtig hoog vlammenspel. Als optie is de gashaard leverbaar met zwart glazen achterwand. Leverbaar met warm gloeiende hout stammen set. Choice of log set, white Carrara pebbles, white or grey stones.


Hartelijk dank voor uw vraag.

Alternatieven zijn de Global Fires XT BF. Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren voor advies op maat. U zoekt een gashaard met bedieningsgemak, sfeer en warmte? Beste prijs garantie GRATIS advies op maat. Elementis de fabrikant voor ondiepe haarden.


Gegarandeerd voor de beste prijs bij Superkachels. Vakkundige installatie en gratis levering door heel Nederland.

Opzoek naar een ELEMENTCupido haard? Alle merken en nergens goedkoper! Kies voor Home-haarden, uw totaalleverancier! De Cupido is een frameless in te bouwen gashaard.


Niet alleen ondiep maar ook strak, tijdloos en niet onbelangrijk, levensecht. De binnenwand kan worden uitgevoerd in het zwart of met een steenmotief ( Cupido Classic). Voor de decoratie hebt u. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Gesloten inbouw gashaard zonder frame. Hier afgebeeld in een schouw.


Moderne gashaard met schitterende hoge vlammen. Moderne, vierkante gashaard met prachtig hoog vlammenspel. Vergelijkbaar product in de showroom. Ondanks zijn bescheiden formaat qua lengte en vooral qua diepte, heeft de Trisore een relatief hoog vermogen. De 2kW is ruim voldoende om de meeste ruimtes.


Op zoek naar de scherpste prijs en het beste advies?

Door de natuurgetrouwe houtblokken en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.