dinsdag 9 augustus 2016

Datum op gasslang

Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! In de hoop dat jij en ik daarmee geholpen zijn en er beter op letten. Gasslang met klem tweejaarlijks controleren. Op een gasslang staat een datum. Daarnaast zijn er fabrikanten die op de slang aangeven voor welke datum deze vervangen moet worden.


Datum op gasslang

Controleer de datum op de slang. Is de slang jaar of ouder? Info over datum gasslang. Resultaten van zoekmachines! Ook mag de gasslang niet in de buurt van scherpe randen of objecten liggen.


Op de gasslang van het gasfornuis in de keuken staat een datum. Wat betekent deze en wanneer moet ik de gasslang vervangen? Vind de beste selectie datum op gasslang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit datum op gasslang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Vervang tijdig de gasslang van uw fornuis! Wist u dat de meeste fornuizen zijn aangesloten op het gasnet met behulp van een rubberen gasslang ? Op de meeste gasslangen staat dit vermeld op de gasslang , op een enkele gasslang staat ook de eind datum op. Een gasslang mag maximaal jaar lang mee.


En vergeet niet de gasslang te controleren op scheuren en slijtage. Voor een goede afsluiting van de gasslang op de fles of het apparaat gebruiken wij altijd van die afsluitklemmetjes. Misschien doet iedereen dit,. Heb even gebeld met het bedrijf en. De aansluiting van de gasfles naar het interieur dient via een goedgekeurde gasslang op een vaste leiding van koper of.


Datum op gasslang

De datum en genoemde gegevens. Ik heb mijn caravan vorig jaar laten keuren. De bekende zwarte of oranje gasslang is voorzien van een datum en vanaf die datum is het na jaar.


Dit is dus de productie datum. Draai de gasslang op de gaskraan. Ook hier is teflon tape niet nodig. Er staat altijd een jaartal op vermeld. Reguliere gasslangen mogen maximaal jaar gebruikt worden.


Datum op gasslang

Bij rubberen slangen staat trouwens vaak een datum op de slang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.