donderdag 7 juli 2016

Knoflookrasp schaaltje

Bekijk onze uitgebreide collectie Schalen. Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Ook voor nootmuskaat, gember, parmezaanse kaas, etc.


Knoflookrasp , Pincho-houder, Tapenadetrio, Tapas Carree, Mok.

Isabel Klerkx van Piccobella doet al jaren zaken met Italië en heeft nu ook een handbeschilderde Italiaanse knoflookrasp. Ronde knoflookrasp knoflook beschildering. Werkt perfect met knoflook maar ook met andere producten die.


Alle producteigenschappen. Dat is een rondachtig schaaltje , bijna plat, met inkepingjes in de onderkant Geen idee wat het voordeel er van is. Voorraad wordt opgehaald.


Toevoegen aan verlanglijst. Vergelijk meer Keukenapparatuur aanbiedingen op Beste.

Bestel je knoflookpers of knoflookrasp online bij Kookpunt en binnen no-time heb je deze in huis. Wij zorgen ervoor dat je bestelling binnen twee werkdagen wordt. Xenos biedt producten om van jouw moment iets Xtra’s te maken. Bezoek onze webshop of winkels! Xenos heeft een groot en verrassend assortiment raspen en schaven.


De knoflookrasp van het Zweedse merk Skeppshult is gemaakt van Gietijzer. Het is een compacte knoflookrasp die gemakkelijk is in gebruik. De rasp heeft een afmeting. Een knoflookrasp is een aardewerken schaaltje met scherpe puntjes.


Orgnische schaal beschilderd met rode pepertjes en knoflook, model giada. Le Comptoir de Mathilde Mini knoflookrasp €75. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Een bijzonder schaaltje , deze knoflok rasp van Poterie du Château uit Grignan.


De bovenkant is geruwd zodat je de knoflook er makkelijk op kunt ras. Schil een stukje gemberwortel van ca. Zet het schaaltje perencompote in het midden van een mooie ronde schaal en.


In een mum van tijd heb je je eigen loungebank paraat.

Q is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.