dinsdag 5 juli 2016

Excelso koffiezetapparaat

De Koffiemachine is Direct Van u. En u Ontvangt Een Welkomstcadeau. Monoarabica en krachtige koffie. Vergelijk meer dan 1koffiezetapparaten ! Heerlijke koffie met een rijk aroma.


Bekijk alle modellen online op Philips.

Verse filterkoffie met de Excelso serie. Professionele roestvrij stalen koffiezetapparaten voor het eenvoudig en snel zetten van heerlijke verse filterkoffie in een. De kwaliteit moet dan ook onbetwist goed zijn. Halfautomatisch koffiezetapparaat , uitvoering geheel in roestvrijstaal.


Voorzien van zelfregulerende warmhoudplaten en droogkookbeveiliging. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Vandaag besteld = morgen gebruiken. U koopt deze al vanaf € 20bij Horeca.

Voor gebruik met thermoskan ltr, voorzien van droogkookbeveiliging. Ruime keuze Filter- koffiezetapparaten , Cup- en Padmachines. Grootste aanbod koffiezetapparaten online.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Recent toegevoegd × U heeft geen producten in uw winkelwagen. Hartelijk dank voor uw interesse in Schuurman Groothandel in Elektrotechniek.


Om online te kunnen bestellen heeft u een Schuurman klantaccount nodig. Koffie en onderhoudsproducten voor percolator te koop! Gratis Bezorging Vanaf 20. Al vanaf €1bestel je koffiezetapparaten. De Excelso is een fraai roestvrij stalen koffiezetapparaat voorzien van twee zelfregulerende warmhoudplaten.


De warmhoudplaten houden de gezette koffie perfect op. Koop animo in de aanbieding. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor koffiezetapparaten aanbied. In nette geservicde staat alex meijer excelso (=animo) eigenschappen hetzelfde als die van een bravilor novo.


Veilig achteraf betalen 10. Koffiezetapparaat onderdelen en accessoires direct online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.