woensdag 22 juni 2016

Afzuigkap horeca te koop

Bekijk ons aanbod in verschillende afzuigkappen voor uw keuken in onze webshop. High service, Low pricing! Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind horeca afzuigkap gebruikt op Marktplaats. Is te koop ivm nieuwbouw en heeft daardoor niet de capaciteit voor de neiuwe situatie.


Nette horeca -inventaris in goede staat, te koop wegens stoppen bedrijf.

Uw specialist in gebruikte horeca apparatuur! Onze horeca afzuigkappen onderscheiden zich door de hoogwaardige afwerking. Niet te vergelijken met de veelal op internet.


Horeca afzuigkap kopen bij Spirototaal. Bekijk hier ons professionele horeca afzuigkappen. Deskundig advies Levertijd vanaf uur 5- korting! Te koop : volledig complete afzuigkap.


Onze ervaren monteurs komen graag bij u langs om de montage en installatie van uw complete afzuigsysteem te verzorgen.

Te weinig Tijd om te Solliciteren? Vind Alle Vacatures in Nederland op Adzuna! Gratis Bezorging Vanaf 20. Vandaag bestellen en achteraf betalen.


Wij raden u aan vooraf contact met ons op te nemen voor het juiste. De afzuigkap is leverbaar uit roestvrijstaal (RVS) 4of 304. Afhankelijk van uw wensen kan de kap voorzien worden van een vetkraan.


Afzuigkappen gemakkelijk thuisbezorgd. Met klik kunt u uw afzuigkap online kopen. Maar niet alleen complete afzuigkappen zijn te vinden in ons ruime aanbo ook het toebehoren van de afzuigkap is te verkrijgen.


Daarnaast is het ook mogelijk om de afzuigkap aan de muur te. Uiteindelijk is het ons doel om uit te groeien tot een one-stop-shop horeca groothandel. Een afzuigkap koop je natuurlijk bij BCC!


Voordat je op zoek gaat naar de beste manier om de lucht in je keuken af te zuigen,. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно! Huidige Aanbiedingen Ontdekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.