maandag 16 mei 2016

Stonewashed linnen beddengoed

Beddengoed in Alle Soorten en Maten. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Ruime keus in beddengoed voor ieders budget. Voor 22:bestel morgen in huis!

Linnen beddengoed tegen lage prijzen. Een puur linnen dekbedovertrek van stonewashed linnen. Bestel hier beddengoed online. Het voelt zacht aan en is machine wasbaar.


Strijken is niet nodig, omdat de mooie shabby uitstraling anders. Gemaakt van 1 natuurlijke linnen weefsel. Producten niet zal krimpen in de was dankzij een speciale.

Prachtige soepelvallende linnen stof. De stof is voorgewassen ( stonewashed ) en voorgekrompen. De stof kan door het stonewassen witte strepen bevatten. Keuze uit diverse kleuren.


Het bedlinnen wordt al van tevoren gewassen, zodat het niet meer krimpt en lekker zacht is. Ook fijn: linnen beddengoed hoeft niet gestreken te worden. U krijgt direct een bevestiging.


De mooiste en comfortabelste materialen, ontdek ze allemaal bij OTTO online! Info over stonewashed linnen. Resultaten van zoekmachines!


Genoeg redenen om de kiezen voor linnen beddengoed en dekbedovertrekken. Dit linnen dekbedovertrek Charcoal (antraciet) is gemaakt van 1 stonewashed linnen. Casa Comodo verkoopt stonewashed linnen dekbedovertrekken, linnen lakens en kussenslopen in haar webshop. Trendy linnen beddengoed gemaakt van duurzame materialen.


Kwaliteit: Bovenkant 1 stonewashed linnen , onderkant 1 katoen met zachte soft finish.

Hoogste kwaliteit Gratis retourneren Achteraf betalen mogelijk jaar. Kwaliteit: Voorkant 1 stonewashed linnen , achterkant 1 katoen met zachte soft finish. Dekbedovertrek linnen voor fijnproevers koop je bij fijn.


By Mölle linnen beddengoed is 1 natuurlijk en heerlijk zacht. Lekker warm in de winter en luchtig in de zomer. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Betaal nooit meer teveel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.