maandag 23 mei 2016

Horeca melkopschuimer

CookCo: dé Online kookwinkel van Nederland. Bestel voor 22u morgen in huis! Bezorgd wanneer jij wilt! Inductie melkopschuimer van Bartscher is een professionele horeca melkopschuimer.


In een mum van tijd heeft u heerlijk stevig melkschuim voor uw koffie.

Deze professionele melkopschuimer van LattePremio is de ideale melkschuimer te gebruiken in kleine kantoren, horeca of thuis voor de echte koffiefanaten. Met een druk op de knop altijd een constante hoge kwaliteit melkschuim. Met de de Lattiz is een professionele horeca melkopschuimmachine kan dit. Op zoek naar de beste melkopschuimer voor uw horecaonderneming?


Bij Fleur de Café bent u aan het juiste adres! Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli.

De wisselende kwaliteit van cappuccino’s en latte macchiato’s die je soms in de horeca aantreft, was voor ons de reden om een machine te ontwikkelen die een. MILKFOAMER FAOMINO melkopschuimers van Thermoplan. Melkopschuimer , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Als u veel opgeschuimde melk wil hebben voor een lekkere capucino, koffieverkeerd dan gaat dat helaas niet meer met.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd De Laagste Prijzen. Professionele melkopschuimers bestellen met een levertijd vanaf uur! Groot assortiment melkopschuimers tegen de scherpste prijzen van NL. Hoge klantwaardering en dagen bedenktijd!


Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd. Vind melkopschuimer op Marktplaats. In ons Experience Center kunt u kennismaken met verschillende modellen, merken en typen. De horeca groothandel in Opschuimen.


Een horeca koffiemachine,. Alle benodigdheden voor Opschuimen in horeca webshop.

Horeca Centrum heeft zo’n beetje alles op voorraad voor de Aziatische en internationale keuken. Rechtstreeks uit China en Europa. Slagroomspuit van Hendi geschikt voor elke type horeca gelegenheid. Inclusief roestvaststalen spuitmondjes.


Specifaties: - Maakt heerlijke slagroom, mousses.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.