woensdag 25 mei 2016

Goodbyn lunchtrommel

Bestel goodbyn speelgoed online. Ontdek ons unieke assortiment! Altijd het nieuwste speeldgoed. Stoer of juist meisjesachtig? Djeco Spelletjes online bestellen.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk Broodtrommels voor het nieuwe schooljaar. Onmisbaar in de schooltas! Goodbyn bynto lunchbox met vakjes is ideaal voor het meenemen voor een gezonde lunch. De lunchbox bestaat uit drie compartimenten, het ene vak met brood en het andere.


Goodbyn lunchbox kopen: meervaks lunchtrommel met vakken, grote voor de boterhammen en kleine voor fruit en snacks. Deze brooddoos is handig om een bento lunch.

Goodbyn heeft een hele leuke kleurrijke serie met lunchtrommels met meer vakken, lunchtrommels met vakken, vakken en met losse bakjes. De Goodbyn lunchboxen bestaan uit verschillende boxen. Deze hebben verschillende vakjes en zijn ideaal voor het meenemen van je lunch.


Verkrijgbaar in leuke kleuren. High quality, easy to use. Het is nu eenvoudiger dan ooit om verschillende dingen in je lunchtrommel mee te nemen, zonder dat het onderweg een rommeltje wordt. Een bento box heeft verschillende vakjes ideaal voor het meenemen van een gezonde lunch. Inspiratiebord met lunches voor in de Goodbyn lunchbox, een handige lunchbox met meerdere vakken en ruimte voor een.


Dit is een Bynto, een kruising tussen de bento en een lunchtrommel. Dat betekent concreet dat het een brooddoos is, maar dan met vakjes en van het merk Goodbyn. Deze winactie van Kleine Sam is wel een hele leuke zeg!


We mogen twee GoodByn lunchtrommels weggeven. En dat zijn niet zomaar bakjes dat zijn echte die-wil-ik. De lunchtrommel die ik graag open zou maken, maar niet graag klaar zou maken: de Goodbyn.


Heel veel vakjes voor heel veel verrassende gezonde lekkernijen.

Onze diverse lunchtrommels zijn er in vele soorten en maten. Zuperzozial lunchtrommels zijn gemaakt. Word je gek van je kind dat de inhoud van zijn lunchtrommel altijd rechtstreeks doneert aan een gevederde collectant van het Vieze Eenden en -Duiven fonds? Lunchtrommel met afzonderlijke vakken en kleine bakjes van het merk Goodbyn. Deze lunchbox is vaatwasserbestendig en kan ook in de magnetron en de vriezer.


Barbapapa lunchtrommel roze. Het betreft een lunchtrommel met afneembare deksel en twee uitneembare bakjes. De bento box is de Japanse variant van wat wij kennen als een lunchtrommel of lunchbox.


Kenmerkend is dat een bento box in meerdere vakjes is opgedeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.